keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tomaattinen kesäkurpitsa-herkkusienikastike

Halpa, helppo, hyvä, nopea, maukas, yksinkertanen. Tätä reseptiä oon käyttäny tosi paljon ja hyväks on todettu. Toimii hyvin opiskelijabudjettiin sopivan pastan kastikkeena.


Kastike:
1 Kesäkurpitsa
Rasia herkkusieniä
1tlk Tomaattimurskaa
1 Sipuli
Basilikaa
Ripaus sokeria
Suolaa
Tarvittaessa vehnäjauhoja tai maizenaa saostamiseen

Päälle: Tuoretta kurkkua ja tomaattia kuutioina

Valmistus: Kuori kesäkurpitsa ja sipuli. Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa neljään osaan, viipaloi osat n.1cm paksuisiksi viipaleiksi. Pilko herkkusienet. Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä pannulla. Lisää kesäkurpitsa ja sienet, kuullota (huom! älä ruskista) niitä kunnes rakenne on pehmeä ja läpikuultava. Varo ettei sipuli pala.
Lisää mausteet ja tomaattimurska, saosta tarvittaessa ja kuumenna.
Lisää vähän ennen tarjoilua sekaan tuoretta tomaattia kuutioituna ja ripottele päälle tuorekurkkukuutioita ja parmesaanijuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti